Magyar regionális HR-igazgató a Sanománál

2012. August 22. Webmaster

Szeptember elsejétől Horváth B. Soma, a Sanoma Media Budapest Zrt. emberi erőforrás- és üzleti szolgáltatási igazgatója tölti be a Sanoma Media közép-kelet európai HR-igazgatói pozícióját. A humán-erőforrás szakember a nemzetközi szerepe mellett továbbra is irányítja a Sanoma Media Budapest Zrt. HR-területét, míg a többi általa eddig irányított terület felügyelete más vezetőkhöz kerül.

A regionális HR-igazgatói pozíció létrehozásával a Sanoma Media azt szeretné elérni, hogy a változó tartalomfogyasztási szokások közepette is tartósan sikeresen működjön. Ennek megfelelően a regionális HR-igazgató feladata lesz a Sanoma-szintű ’best practice’-ek kialakításában való részvétel, valamint ezek bevezetése a divízióban.

A Sanoma Media azt várja az átalakítástól, hogy a legképzettebb szakemberekkel, komoly szakmai teljesítményt nyújtva dolgozzon, mert ez alapfeltétele annak, hogy a változó piaci körülmények, a digitalizáció támasztotta elvárások elébe menjen.

Horváth B. Soma 1999-ben csatlakozott cégünkhöz HR-igazgatói minőségben, majd ezt követően a HR mellett több éven keresztül felügyelte és irányította az üzemeltetési, terjesztési, műszaki, nyomdai előkészítési, fotóarchívum és informatikai területeket.

Az Újmédia-divízió ezúton is gratulál Horváth B. Somának, és sok sikert kívánunk a regionális vezetői feladataihoz!

Kategória: Általános, sajtóközlemény  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.