Csúcs eredmények

2010. April 16. Webmaster

Kimagasló eredményeket ért el a napokban több, a Sanoma Budapest Újmédia-divízió portfóliójába tartozó site.

fn9_logo4Vasárnap (az országgyűlési választások első fordulójának napján) több mint 282 ezer látogatót vonzott az FN.hu. Ez a szám önmagában is jó érzéssel tölt el mindannyiunkat, de van ennél vonzóbb eleme is: a többi hírportállal összehasonlítva az előző naphoz képest kiugróan mi produkáltuk a legnagyobb változást, szombathoz képest 88 százalékkal (!) nőtt az egyedi felhasználók száma. Pedig a szombat sem volt alacsony látogatottságú: a lengyel államfő és kísérete tragédiáját, annak következményeit, a reakciókat sikerült olyan széles körűen bemutatnunk, hogy azt több mint 190 ezren nézték meg az fn.hu-n. (Szombaton ekkora látogatottságot még nem produkált az fn.hu. És ehhez képest növekedtünk vasárnap 88 százalékot!)

Hír24.huKimagasló rekord született a másfél hónapja indult Hír24 portálunkon is. A Medián Webaudit mérőrendszere szerint vasárnap 215.198 egyedi látogató járt az új oldalunkon, ahol munkatársaink élő tudósítást, saját fotókat és beszámolókat adtak a választási helyszínekről.

eOldalÉs végül még egy rekord az eOldal.hu háza tájáról: a saját weboldalak ingyenes létrehozására és tárolására szolgáló szolgáltatásunk április 6-án 80.784 egyedi látogatót vonzott és mellé 522.532 PI-t produkált. A rekordot a felhasználók által létrehozott tartalmak iránti egyenletes érdeklődés növekedése okozza.

StoryOnline logóUPDATE: Az imént jelezte kollégánk, Pásztor László (a StoryOnline főszerkesztője), hogy náluk is rekord született nemrégiben. Április 6-án a site 344 ezres csúcsot ért el.

Kategória: Általános, eOldal.hu, FN24, hir24.hu, StoryOnline  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.