Melyik a legjobb hazai aukciós site?

2007. March 6. sz.krisztian

A TeszVesz csapata nagy elhivatottsággal működteti aukciós site-ját, épp ezért nagyon büszke, hogy az oldal.info független felmérésében a teszvesz.hu a legtöbb pontot érte el a Magyarországról elérhető nagy aukciós oldalak közül. Az összehasonlítás eredménye az aukciós oldalakat látogató felhasználók véleménye alapján született meg: a TeszVesz 4.4, az ebay 4.2, a Vatera pedig 2.7 pontot kapott a kiosztható maximális 5-ből. Az értékelés folyamatos, így az érdeklődők figyelemmel kísérhetik az aukciós oldalak „csatájának” alakulását (a bejegyzés 2007 március 5.-i állapotokat tükröz).

A bejegyzés hozzászólásaiban mondjátok el, hogy mitől jó egy aukciós site, illetve milyennek kell lennie egy hazai aukciós site-nak.

Kategória: Általános  |  3 hozzászólás

3 hozzászólás érkezett

 1. mark.hu írta: -

  Megnéztem az oldal.info-t. Jelenleg a TeszVesznek és a Vaterának ugyanannyi pontja van (3.1).
  Talán az oldalak nagyságát mutatja, hogy a Vaterát mennyivel többen értékelték és mennyivel többen szóltak hozzá. Persze ezek lehetnek mesterségesen feljavított(vagy lerontott) számok, ezért azt gondolom, hogy az egész dolgot különösebb vizsgálgatni nem érdemes. Komoly következtetéséket levonni pedig nagy hiba lenne.

 2. sz.krisztian írta: -

  A Vatera és a TeszVesz nagyjából azonos látogatottságú oldalak (volt nemrég egy jelentős megugrása a Vaterának, valószínűleg egy bemérés eredményeképpen). Ami viszont biztos: a hazai aukciós piac jelentőségét mutatja, hogy mindkét oldal milyen jelentős forgalmat tud lebonyolítani.

 3. mark.hu írta: -

  A TeszVesz auditált adatai nem voltak publikusak áprilisban, ezért én nem tudom, hogy ez így volt-e akkor vagy sem. Az viszont biztos, hogy a tegnapi napot nézve azért a Vatera nagyobbnak tűnik:

  Teszvesz
  PI: 1 940 929
  UV: 55 331

  Vatera
  PI: 2 969 306
  UV: 76 440

  Forrás: Webaudit

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.